FASiA

Velkommen til oss i FASiA! I dag består FASiA av fem helseklinikker som er opptatt av høy faglig kompetanse og at pasienter føler seg ivaretatt fra de kommer inn på våre klinikker, til behandlingen avsluttes. 

 

FASiA finnes i flere steder i Norge

I dag består FASiA av fem klinikker som er opptatt av høy faglig kompetanse og at pasienter føler seg ivaretatt fra de kommer inn på våre klinikker, til behandlingen avsluttes.

Vi holder til i flotte lokaler som er designet av interiørdesigner med tanke på et behagelig miljø og komfort for våre pasienter.

FASiA tilbyr pasienter et helhetlig produkt innen manuell behandling, trening, rehabilitering, gynekologi (FASiA Elverum) samt andre helsetjenester. Vi tilbyr en grundig undersøkelse og en effektiv behandling, både innen forebyggende, akutte og kroniske plager. I Elverum kan man også oppsøke gynekolog for undersøkelse, diagnostikk og behandling. Her tilbys det også 3D og 4D ultralyd.

Vi samarbeider med andre helseprofesjoner slik som legesenter og helsestasjoner. Tverrfaglig arbeid er viktig for at vi skal kunne gi alle en optimal behandling!

FASiA har i dag klinikker i Bergen, Elverum, Hamar, Nøtterøy og Straume.

FASiA finner helse!

Jean-Pierre Barral, DO, MRO(F), PT: “FASiA is a company for osteopaths, a well devised concept that aims to promote osteopathy in a very professional manner. I really like the idea of osteopathic clinics joining forces in order to create a stronger unit”