Om FASiA

Velkommen til oss i FASiA! I dag består FASiA av fem klinikker som er opptatt av høy faglig kompetanse og at pasienter føler seg ivaretatt fra de kommer inn på våre klinikker, til behandlingen avsluttes.

FASiA er Norges første osteopatikjede.

Kjeden ble etablert for å dekke et økende behov for klinikker i Norge. Samtidig skal FASiA sine klinikker være et trygt og godt tilbud til alle som oppsøker oss. Via tett samarbeid deler vi erfaringer og kompetanse på tvers av FASiA sine klinikker og faglig oppdatering og kursing er sentralt innad i vår kjede.

Vi holder til i flotte lokaler som er designet av interiørdesigner med tanke på et behagelig miljø og komfort for våre pasienter.

FASiA tilbyr pasienter et helhetlig produkt innen manuell behandling. Vi tilbyr en grundig undersøkelse og en effektiv behandling, både innen forebyggende, akutte og kroniske plager. I tillegg tilbyr FASiA Elverum gynekologi.

FASiA vil etablere solide og profesjonelle klinikker i Norge, som tilbyr osteopati, medisinske spesialiteter og tverrfaglighet.

Vi samarbeider med andre helseprofesjoner slik som legesenter og helsestasjoner. Tverrfaglig arbeid er viktig for at vi skal kunne gi alle en optimal behandling!

FASiA har i dag klinikker i Bergen, Elverum, Hamar, Nøtterøy og Straume.

FASiA finner helse!