Ny osteopat ved FASiA Hamar

Osteopat Henrik Engelund Jensen starter på FASiA Hamar.

 

FASiA Hamar har fått en ny og dyktig kollega. Henrik er utdannet Osteopat DO MNOF ved Høyskolen Kristiania i Oslo. Først en 3 årig bachelorgrad, deretter 1 år videreutdannelse. I bacheloroppgaven undersøkte han forebygging og behandling av hofte- og kneplager relatert til aktivitet. I sin diplomoppgave på videreutdannelsen undersøkte han ulike behandlingstilnærminger til korsryggplager.

Henrik behandler pasienter i alle aldre med både akutte og langvarige muskel og skjelettplager. De vanligste plagene som han møter i klinikken er ofte i skuldre/armer/nakke/rygg/hofter/knær. I tillegg har Henrik erfaring med behandling av idrettsutøvere og optimalisering både i forkant og etterkant av konkurranser eller hardere treningsperioder. Han ønsker finne årsaken til dine smerter og vil derfor jobbe med kroppen som én enhet. Behandlingen kan bestå av alt fra avspenningsteknikker, tøyninger og manipulasjonsteknikker, samt hjemmeøvelser.

Henrik har en idrettsfaglig bakgrunn med kompetanse og erfaring innenfor treningslære, aktivitetslære og forebygging rundt idrettsskader. Henrik har selv vært aktiv innenfor både fotball og langrenn. Planen er å bosette seg i Hamar-traktene sammen med samboeren innen 2020, og frem til da ønsker han bygge opp sin praksis hos FASiA. Alt av fritid bruker Henrik på aktivitet og er som regel å finne i skiløypa eller på jakt med hunden inne på Finnskogen.