Aktiv Mamma

Et nytt treningskonsept for blivende mammaer og de som nylig har født!

Vi ønsker å sette fokus på kvinnehelse og starter nå opp grupper for gravide og mammaer som nylig har født, med fokus på funksjon og problemstillinger knyttet til graviditet og barseltid – den tiden kroppen skal tilbake til en ikke-gravid tilstand.

Under en graviditet skjer det store forandringer i kroppen. For ikke å snakke om forandringer som skjer på bare få timer under og etter en fødsel.

Det er naturlig at magen er slapp og man føler at ting henger og slenger etter en graviditet. Kroppen trenger tid og opptrening for å gjenopprette normal funksjon.

Fokus for denne treningen er derfor grunntrening, bekkenbunnstrening og kjernemuskeltrening for å få kontroll på kroppen og bedre funksjon. Denne treningen passer for alle mammaer uansett nivå. Treningen vil foregå i gruppe med tett oppfølging og tilrettelegging for den enkelte mamma.

Trening under graviditet vil være med på å øke mors energi og redusere smerter, samt at trening har en rekke positive effekter på graviditeten og i tiden etterpå.

Å sette fokus på kvinnehelse og de forandringene som skjer i kroppen under og etter en graviditet er nyttig fordi vi kvinner ikke er menn som føder barn, vi er annerledes, vi er kvinner! Derfor tar vi for eksempel opp temaer som rectus diastase (delte magemuskler) eller inkontinens (urinlekkasje) som mange ofte har spørsmål om og som ofte snakkes veldig lite om.

For meg er det viktig å se hver enkelt kvinne, derfor får alle deltakere en undersøkelse av magen og kroppen på FASiA Hamar inkludert i prisen til en verdi av 700kr.

 

Introduksjonstilbud:

Pris: 1300kr

Oppstart barseltrening mandag 30.10 kl 11.30-12.30

Oppstart gravidtrening onsdag 1.11 kl 17.00-18.00

Varighet 6 uker

For påmelding og spørsmål, ta kontakt med Silje Sveen på silje@fasia.no eller 41270478

Jeg gleder meg til å se deg!